OLIVIAN NOUR

Olivian Nour locuieşte în Bucureşti dar s-a născut în Galaţi, un oraş la Dunăre din Sud-Estul României. El a început să se bucure de muzică foarte timpuriu, în timpul copilăriei, ascultând un amalgam de stiluri muzicale din colectia de viniluri pe care o deţinea bunica sa ... De atunci au trecut mai bine de 15 ani. Născut la jumătatea anilor 80, pasiunea pentru muzica electronica a descoperito la vârsta de 16 ani.

In anul 2003 si-a inceput cariera de dj, mixand stilurile house, techhouse si techno intr-o locatie mica din orasul sau natal. Doi ani mai tarziu a inceput si productia  muzicala dar abia mai tarziu in 2009 semneaza primul sau contract cu Zoo:Technique Records (IT) pentru “Back 2 Back EP”. In primavera lui 2010 semneaza cu Sure Player Records (DE) al doilea EP din cariera, intitulat “Spectacular EP”, avand un mare succes, primind feedback de la multi dj internationali cum ar fi Dj Peter Brown sau americanul Hippie Torales. In vara lui 2010 lanseaza “Baden Baden” si “Keep it up” cu Frequenza Limited (NL).


Piesele lui sunt cantate si sustinute de : Shane Johnson, Dj Peter Brown, Hippie Torrales, The Henchmen, Polina Play, Dave Ellesmere, Denis Naidanow, Oliver Agudo, Kasbah Zoo … si multi altii.


0 comentarii:

Return top