ALIN STOICA


Nascut 1987 in Bucuresti, probabil unul din factorii cei mai importanti care au contribuit la abordarea unui stil de viata ce mai tarziu s-a transformat intr-o urmatoare cariera. Este vorba despre trendul muzicii electronice destul de recent importat in Romania, savurat de catre el si alte cateva persoane care in acele vremuri "anul 2000" puteau fi numarate "pe degete", prezent la fiecare petrecere de profil, perceptia lui catre acesta ramura muzicala a infiripat o atractie din ce in ce mai mare, pana cand a inteles ca asta ii este menit sa profeseze in viitor.

Odata cu absolvirea cursurilor de Disc jockey releva o viata perfecta pentru o urmatoare cariera in industra muzicii electronice. Si-a inceput cariera de Dj la varsta de 18 ani intr-un club de afterhours din Bucuresti, renumit in acele timpuri pentru astfel de petreceri - "Club Malibu", fapt care i-a oferit energia si motivatia necesara pentru a evolua prin studiul productiei muzicale. Cu ajutorul mai multor softuri reuseste sa sustina un program personalizat prin sample-uri si loop-uri creatie proprie, factor ce l-a introdus mai puternic in lumea muzicii underground, o ramura a muzicii electronice exploatata de catre el cu o foarte mare sete de cunoastere. In 2009 alterneaza stilul underground cu un strop de house si obtine un undeground mai armonic, un stil ce se dovedeste a fi mult mai bine primit pe scena muzicala romaneasca.
In 2010 decide a se implica in proiectul Noi si Voi alaturi de 3 prieteni ce profeseaza in domeniu, Olivian Nour, Octav Paul si Mircea Florescu, 3 dj si producatori cu o evolutie impresionanta. Scopul implicarii asupra acestui proiect este cel de a organiza petreceri intr-un stil aparte cu o atmosfera amprentata in totalitate de catre cei 4 dj.
Stilul ii este influentat in prezent de catre artisti precum: John Digweed, Steve Lawler, Edu Imbernon, Livio & Roby, Oxia, Audiofly, Hernan Cataneo, Ricardo Villalobos, Tiefschwarz, Audiojack, Booka Shade.

0 comentarii:

Return top